Fylld makrill

Fylld makrill

4 portioner

  • 500 g makrillfiléer
  • 100 g god fetaost
  • olivolja
  • 3 tsk oregano
  • 700 g tomater
  • 150 g brysselkål
  • balsamico
  • salt och peppar

Torka av fisken och salta och peppra köttsidan. Smula ner fetaost i en skål och blanda med olivolja. Lägg fetaosten och oregano mellan två filéer. Stek dem i ca 4 minuter per sida. Dela tomaterna och stek tillsammans med brysselkål. Lägg allt på ett fat och droppa över balsamico

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s