Kiwisalsa med mynta

Äntligen är grillen invigd och sommaren är verkligen på väg! Hela dagen har varit underbart varm och skön, och jag har fått gjort en massa nytta! Att avsluta allt med att sitta vid grillen, var helt enkelt perfekt! Biffarna som jag gjorde blev inte så jättelyckade, smaken var god (rosmarin och salvia) men de blev lite mjöliga tyckte mamma, därför lägger jag inte upp receptet utan tänker fortsätta med att utveckla dem! Det måste få bli fel ibland, det är det som tjusningen med att laga mat!

Recept: ICA


Kiwisalsa med mynta

  • 4 kiwi
  • 1 bit purjolök
  • 2 msk olja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk ättiksprit 12%
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 msk mynta
  • 2 msk persilja

Skala och skär kiwin i små tärningar.  Skölj, ansa och finstrimla purjolök.  Blanda olja med honung, ättiksprut, salt och peppar i en skål. Vänd ner kiwi, lök och hackade örter. Ställ kallt i en timme.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s