Melonsallad med lax

Melonsallad med lax

4 portioner

  • 500 g varmrökt lax
  • 1 kg vattenmelon
  • 400 g annan melon
  • 1 rödlök
  • 1 kruka hackad mynta
  • ½ kruka hackad persilja
  • 50 g oliver
  • 1-2 lime (saften)
  • salt och peppar
  • 100 g fetaost

Plocka laxen fri från skinn och ben. Skala och skär melonen i kuber och lägg i en stor skål. Skiva rödlöken tunt. Blanda, lök, örter, oliver, lime, salt och peppar med melonen. Smula över fetaost.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s