Saffran- och apelsinfisk

Saffran- och apelsinfisk

4 portioner

  • 1 schalottenlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 purjolök
  • 1 morot
  • 1 dl apelsinjuice
  • 1 paket saffran
  • 1 dl vitt vin
  • 1 burk tomatkross
  • salt och peppar
  • 400 g vit fisk
  • 4 portioner potatis

Skala och hacka löken och vitlken. Ansa och strimla prujolöken. Skala och skiva moroten tunt. Häll alla ingredienser, utom fisken i en gryta. Låt puttra i 10 min, salt och peppra. Lägg i fisken och sjud i ytterligare 5 min under lock. Servera med potatis.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s