Varm sallad med persika

Varm sallad med persika

4 portioner

  • 4 persikor
  • Flytande smör
  • 2 avocado
  • 150 g fetaost
  • 1 färsk gullök
  • 1 dl oliver
  • 1 näve cashewnötter
  • 100 g babyspenat
  • Citronsaft

Klyfta persikorna och pensla dem med smöret. Dela avokadon i bitar, skiva löken i fina tunna skivor.  Skölj spenaten. Grilla persikorna, på grill eller i panna.  Lägg persikorna på en bädd av spenat. Lägg på resten av ingredienserna, pressa över citronsaft och toppa med nötter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s