Ugnsfisk med gremolata

Här kommer dagens middag, kände att jag behövde en fiskkick eftersom jag lät bli att äta det förra veckan! Dessutom är det inte helt fel att äta fisk när man skall styrketräna!

Recept : Laga Lätt


Ugnsfisk med gremolata

4 portioner

  • 400 g vit fisk
  • 1 burk färdig tomatsås (eller gör den själv, det gör jag i alla fall)
  • 4 dl vatten
  • ½ paket saffran
  • 1 tärning buljong
  • 2 dl bulgur
  • 1 knippe persilja
  • 2 citroner
  • 1 klyfta vitlök

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Häll tomatsåsen över och tillaga i ca 20 min. Koka upp vatten med buljong. Häll i saffran och bulgur. Tillaga enligt förpackning. Hacka persilja. Finriv tvättade citroner. Finhacka vitlöken. Blanda persilja, citronskal och vitlök. Strö över varje portion fisk + bulgur.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s