Daim- och banantårta

Daim- och banantårta

  • 3 marängbottnar
  • 5 dl grädde
  • 1 dl chokladsås
  • 4 bananer
  • 150 g daim
  • 50 g riven vit choklad

Vispa grädden fast, och blanda med chokladsås. Lägg upp en marängbotten på ett fat och bre 1/3 av grädden på.  Hacka bananerna i minder bitar ochlägg hälften av hacket på grädden. Hacka även daimen och lägg hälften över bananhacket. Lägg på en ny botten och upprepa allt. Lägg på den sista botten, smeta på resten av grädden och strö riven vitchoklad över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s