Kebabgryta

Kebabgryta

4 portioner
  • 1 gullök
  • 2-3 klyftor pressad vitlök
  • Chilipulver
  • Spiskummin
  • Curry
  • Paprikapulver
  • Cayennepeppar
  • 350 g kycklingfärs
  • 500 g tomatkross
  • 1 buljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 1 stor burk champinjoner
  • 1 burk svarta bönor
  • Oregano
  • Salt
  • Peppar
  • 1 nypa Socker
Hacka löken och bryn med pressad vitlök och alla de första listade kryddorna i en kastrull. Häll ner färsen och stek tills den fått färg. Häll på tomatkross, vatten och buljong. Låt koka upp och krydda med oregano, salt, peppar och 1 tsk socker. Låt puttra under lock i ca 5 min, rör ner champinjonerna och låt puttra ytterligare 5 min. Vänd ner bönorna och servera med ris, sallad och kesella blandat med vitlök.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s