Muslibröd

Muslibröd

  • 2 dl musli utan torkad frukt
  • 5 dl fullkornsvetemjöl
  • 1 dl linfrö
  • 2 dl hackade torkad frukt
  • 2 tsk bikarbonat
  • kanel
  • 1 nya salt
  • 4 dl lättfil
  • 2 msk mörk sirap
  • 1 rivet päron eller äpple

Hacka den torkade frukten smått. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Rör om ordentligt. Häll ner fil, sirap och rivet päron. Rör om ordentligt.
Häll smeten i en brödform som du klätt med bakplåtspapper.  Grädda brödet längst ner i ca 80 min på 175 grader. Glöm inte att tiden varierar per ugn, så titta på brödet efter 60 min.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s