Mangoquorn

Mangoquorn

4 portioner

  • 1 påse quornbitar
  • ½ tsk salt, ½ krm peppar
  • 2 msk smör
  • ½ purjolök
  • 2 dl grädde av valfri fetthalt
  • 1-2 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 msk kinesisksoja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 6 torkade strimlade aprikoser
  • 1 msk mangochutney

Bryn quornbitarna  i smör. Salta och peppra.  Strimla löken och fräs den i smör. Tillsätt grädden, vatten, buljong, soja, sambal och chutney. Låt koka upp. Lägg i quornen/kycklingen och låt koka under lock på svag värme i ca 10 min.  Rör ner de strimlade aprikoserna och låt bli varmt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s