Citron och basilikabakad lax

Här kommer en rätt som jag starkt kan rekommendera, jag satt och sa mmmm hela måltiden. Men lova mig nu kära läsare, gör ni denna rätt använd den fetaste cream fraichen, det blir så mycket godare, och när ni ändå är i farten, välj den som är ekologisk. Så enkelt och så gott!

Servera med en god sallad, pressad potatis eller bröd.

Citron och basilikabakad lax

1 portion

  • 3 msk cream fraiche 34%
  • 2-3 msk grädde
  • skalet av ½ citron
  • hackad basilika
  • vitpeppar och salt
  • 1 bit lax (100-125g)

Rör ihop fraiche, grädde, skalet från citronen, basilika och kryddor. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en liten ugnsfastform och häll såsen över. Baka i 15 minuter. Servera med valfria tillbehör.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s