Bär och kokosomelett

Det skadar aldrig att testa något nytt till frukost, även om gröt är min favorit. I denna frukost är omelett grunden, där man smaksätter med kanel, kardemumma och valfria bär. Servera gärna med en klick keso, kesella eller vispad grädde.

Bär och kokosomelett

1 portion

  • 2 ägg
  • 1 skvätt grädde eller mjölk
  • kanel och kardemumma
  • kokosflingor
  • bär (hallon är godast, eller jordgubbar)

Blanda ägg, kanel, kardemumma och grädde. Stek omeletten och strö över kokosflingor och bär medan omeletten tillagas. Rulla ihop och servera med tillbehör

Annonser

4 reaktioner på ”Bär och kokosomelett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s