Salami och brieostpaj utan botten

Efter en dag i stan med lite fina inköp (kommer visa någon annan dag) så hade ingen ork eller lust att komma på något att äta. Därför snodde jag matplatsens nästanpaj och lagade. Den blev mycket uppskattad och var väldigt lätt att slänga ihop.
Till serverade vi såklart en stor sallad.

Nu kommer det dock bli dött här igen, jag skall nämligen till Ånge för att gå på en kompis bröllop så vi ses igen på tisdag!

Salami och brieostpaj utan botten

4 portioner

  • 200 g strimlad salami
  • 6 ägg
  • 2.5 dl grädde
  • 1.5 dl standard mjölk
  • 150 g körsbärstomater
  • 100 g brieost
  • peppar

Strimla salamin. Vispa ägg, grädde, peppar och mjölk. Vispa ner salamin. Skär brieosten i bitar och halvera tomaterna. Smörj en pajform med smör och häll i äggsmeten. Lägg på ost och tomat. Grädda i 225 grader i ca 25 minuter.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s