Key lime pie

Jag måste bara tipsa om detta JÄTTEGODA paj som jag gjorde igår till efterrätt. Fräsch, somrig, krämig och helt enkelt yummi yummi. Allting blir helt enkelt godare om man gör det själv!
Har ni inte ätit detta måste ni testa, ni kommer inte ångra er 🙂

Key Lime Pie

  • 15 digestivekex
  • 125 g smör
  • 5 äggulor
  • 1 burk kondenserad mjölk
  • 1 dl limesaft ca 4 lime
  • vispad grädde till servering

Krossa kexen i en matberedare, smält smöret och blanda ihop. Tryck med en sked ut kexblandningen i en springform. Sätt ugnen på 175 grader och förgrädda pajskalet i 8 min. Separera äggulorna från vitan och lägg i en bunke. Pressa limen och blanda med äggulor och mjölken. Blanda. Häll i pajskalet och grädda i ca 15 minuter. Låt kakan svalna och ställ sedan i kylen i minst 3 timmar. Servera med grädde.

Annonser

En reaktion på ”Key lime pie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s