Tacoköttbullar

Recept: ELLE mat & vin


Tacoköttbullar

4 portioner

  • 4 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk peppar
  • 1 klyfta vitlök pressad
  • 500 g nötfärs
  • 1 dl majskorn
  • 1 tsk chilipulver
  • 3 tsk spiskummin
  • 2 tsk koriander
  • 1 tsk curry
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk lökpulver

Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla i 10 min. Tillsätt ägg, salt, kryddor, vitlök, färs och majs. Bearbeta. Forma till större köttbullar. Hetta upp smör i en stekpanna och stek bullarna runt om i ca 10-15 min. Servera med avocado och något annat gott.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s