Mexikansk kycklingpaj

Detta är en otroligt god paj som ni bara måste testa! Att man har färskost i fyllningen gör att den blir otroligt krämig och smakrik. Ni vet, fett lyfter ju fram smakerna ännu mer 🙂

Till pajen tycker jag ni skall servera en sallad, gärna med avocado i, för det är ju också så jädrans gott. Sedan när ni ändå är i farten kan ni ju göra en efterrätt också. Varför inte testa denna?

Recept:  Old El Paso


Mexikansk kycklingpaj

4 portioner

  • 1 pajdeg
  • 1.5 msk hackade jalapenos
  • 0.5 grillad kyckling
  • 1 gul lök
  • 150 g champinjoner
  • 100 g philadelphiaost
  • 0.5 burk chunkey salsa
  • 200 g cheddarost

Sätt ugnen på 225°C. Gör pajdegen. Blanda mjöl och smör till en grynig massa i en bunke eller i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta ihop degen. Låt vila kallt en stund. Tryck ut pajdegen i en smord ugnssäker form och grädda cirka 10 minuter. Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl. Riv osten. Bred ut jalapeños och kycklingröra i pajskalet. Strö över osten. Gratinera 10-15 minuter eller tills osten smält.

Annonser

3 reaktioner på ”Mexikansk kycklingpaj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s