VÄLKOMMEN HIT

VÄLKOMMEN HIT!

Jag vill börja med att tacka att du har klickat dig in hit, det betyder mycket för mig. Jag tänkte börja med att presentera denna nya förbättrade blogg, berätta varför jag har bytt samt presentera lite nyheter. Men du väljer såklart själv om du vill läsa 🙂

Innan jag börjar skriva så tänkte jag påminna om att inte glömma att lägga till dina blogg på bloggkoll och ändra eventuella länkar. Har ni inte mig på bloggkoll kanske det är dags nu? 😀

bloglovin

Varför har jag flyttat?

Utan att låta allt för negativ så gillar jag inte blogg.se. Detta beror på många olika saker, men den största anledningen är inflytandet över reklam. Jag vill inte att min blogg skall vara en reklampelare för sådant jag inte kan vara med och påverka och jag tänker inte betala för att slippa.

Sedan så tycker jag om wordpress och det finns stora möjligheter om jag vill göra en mer avancerad design någon gång i framtiden.

Slutligen är en av anledningarna att jag flyttat att jag vill sätta en ny prägel på bloggen. För det första så gillade jag inte namnet i heart green, vilket gav fel antydan av vad bloggen innehöll. Dessutom var bloggen fylld med massa fula bilder som jag störde mig på, men inte orkade göra något åt och även recept som idag inte tilltalar mig :). Nu kanske ni tänker: Men varför inte bara radera dem? Jo, för jag fungerar inte så som person. Jag är impulsiv och tänker lite konstigt ibland 🙂 Jag ville helt enkelt börja om.

I och med denna nystart så behöver ingen tro att detta är vare sig en Vegetarisk eller hälsoblogg.

Jag kanske skall nämna att jag har importerat väldigt många gamla inlägg från förra bloggen. Dessa hittar ni som vanligt i arkiv och kategorier. Jag kommer även behålla den gamla bloggen för de som är intresserade av speciellt nyttiga eller vegetariska recept.

Nyheter

När jag ser att i alla fall hälften av er hittat hit kommer jag presentera ett litet frågeformulär här på bloggen, detta för att veta vad det är ni egentligen söker och uppskattar. Utifrån resultatet kommer jag att se var jag skall lägga krutet 🙂

Andra nyheter och förändringar är att jag skall försöka ha lite roliga tävlingar ibland. Dessutom skall jag börja ha lite återkommande teman och någon följetong. Jag har redan fått önskemål om att göra en topplista på mackor och jordnötssmör.

I vår kan det även hända att det dyker upp en videoblogg, jag vet att många tycker det är roligt att höra hur den som sitter bakom skärmen låter.

Nytt för denna blogg är också två kategorier. Eftersom detta är en nystart känner jag att jag kan ge utrymme till mina andra intressen också.

Under denna flik så kan ni läsa lite mer om mig och även ställa frågor om det är något speciellt ni undrar. Jag kommer då även svara under den fliken.

Nytt för denna blogg är även veckans matsedel som ni kommer hitta här ->

Jag hoppas verkligen att ni skall trivas här och tycka det är lika roligt som jag.

Tack för att ni läser min blogg, det betyder väldigt mycket för mig.

Annonser

21 reaktioner på ”VÄLKOMMEN HIT

 1. lite synd du flytta, kanske bara är jag men gillade verkligen din förra bloggs design! Men så länge du inte tar bort den så är jag nöjd, och vad kul att du skaffade en kategori för Benjamin. 😀

  Kommer fortfarande att gå in på din gamla emellanåt, men självklart kommer jag följa dig här med!
  Hela du/din blogg ger ut någon form av positiv energi som gör att man väldigt gärna går in och läser och kollar på bilder även om du inte uppdaterat!

  Hoppas du har det super och pussa på Benjamin från mig. :$ 🙂

 2. Mikka, du måste ändra din adress nu när du kommenterar, står din gamla där 😀 Härligt med gym, jag har massa träningsvärk efter skidåkningen så det är vila nu. 😀
  Helgen har varit grym, jättebra skidåkning och strålande sol, trevlig kväll igår med Mello-festivalen, god middag och kortspel! Tänkte lägga upp lite fina vinterbilder sen 🙂

 3. sv: det är inget mer speciellt än köttbullar stekta i matlaggningsgrädde, senap, soja och tomat. Sen eget mos med peppar och cayenpeppar i (förutom smör och mjölk) Samt hemmagjord lingonsylt. Mycket gott är det dock! Ibland är enkelt bäst.

  Intressant blogg du har. Gillar bloggar som har med mat att göra! 🙂 Kul att du lagt in en ”veckans matsedel” Hoppas recepten på dem kommer ut också!

  Karin

 4. Svar: Haha, tack 🙂 Synd bara att jag inte är så stark som jag ser ut att vara på bilden 😛

  Verkar vara en bra blogg det här, matinspiration är aldrig fel 🙂

 5. Woho! Här är man borta från bloggandet i några dagar och så byter en av favoritbloggarna blogg haha 🙂 Klart jag följer med! Gillar att benjamin får en egen hörna, att man får se vad du har i din garderob och veckans matsedel. Jag borde verkligen försöka göra sådana med. Min kille och jag är inne i en period av NOLL inspiration eller lust att laga mat. Vi äter ganska dåligt just nu :/ Och videoblogg ja! Vill höra hur du låter. Man har ju byggt upp en bild nu, får se hur väl den stämmer 😛 Förresten har jag inte haft tid att läsa i mina laga lätt-tidningar, men såg här på högerkanten att du varit med där. Grattis, vad roligt! 🙂

 6. Alltid lika roligt att följa dig i dina nya påhitt och idéer (och då menar jag inte bara byte av bloggadress =))! Jag kommer självklart fortsätta att läsa! Glad alla hjärtans dag 🙂

 7. Kul att du har andrat och fint ar det, har redan andrat addressen bland favoriterna:) Jag bytte ocksa till WP for ett ar sedan och trivs jatte bra:))
  Kramar,
  Nena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s