Vegetariska tacopaprikor

Vegetariska tacopaprikor

4 portioner

  • 2 spetspaprikor
  • 1 burk à 400 g kidneybönor
  • 150 g quorn färs
  • 2 dl Arlaköket lätt crème fraiche tomat och basilika
  • 1 påse tacokrydda
  • 2 st vitlöksklyftor
  • riven ost

Sätt ugnen på 250°. Skär av ett lock på paprikorna och kärna ur dem. Skär också bort lite i botten så att de står stadigare. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Blanda bönor, quorn, crème fraiche, tacokrydda och vitlök. Fördela röran i paprikorna och lägg på locken toppa med rivenost.
Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s