Bjöd över min kompis Miji på middag 🙂 Då serverade jag denna fräscha rätt och till efterrätt blev det en halv sådan här. Nu är jag så mätt så jag rullar runt i lägenheten.
Rödbetssallad med grillad halloumi
4 portioner
- 4 dl valfria bönor
- 8 rödbetor (blanda gärna med gul och polkabetor)
- 3 msk olivolja
- 1 msk fransk senap
- 2 msk äppeljuice
- 2 msk hackad persilja
- 2 paket halloumi
Blanda bönor med olja, senap, äpplejuice och persilja. Koka rödbetorna i ca 20 minuter. Lägg bönorna på 4 tallrikar, skala och skär betorna och fördela över bönorna. Skiva halloumiosten och grilla. Fördela över salladen. Servera med ett gott bröd och grönsallad.
Så gott! Jag är helt tokig i halloumi!
Så gott med halloumi! Är väl en av världens godaste ostar…
http://bakasockerfritt.blogg.se/
mmm, vilken meny! Jag hade gärna varit hembjuden till dig 😀 Älskar både halloumi och rödbetor – och pajen såg ju inte så illa ut den heller 😉
Ser jättegott ut. Jag älskar halloumi, godaste osten!